The Planted Tank Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
20 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have this organism that is present in my tank. I have had it for a while now and it doesn't seem to be having an immediate negative effect however I have seen it a lot more recently since I have added some plants.

Its clear with white spots and it is very hard to the touch. These are the best pictures I took of them. I hope I posted the pictures correctly. Let me know what you think.

I am dosing EI and I have an Elheim Pro3 90 Gallon filter. Aquarium is 55 Gallons with Coralife x2 T5 HO fixture.

Fauna include x3 Cories x6 Bosemani Rainbows x8 zebra danios.

The growth was present before I started dosing EI and the tank is only about 6 months old.

<a href="http://s1287.photobucket.com/user/Photobot4000/media/photo4_zps80ddebf2.jpg.html" target="_blank"><img src="http://i1287.photobucket.com/albums/a632/Photobot4000/photo4_zps80ddebf2.jpg" border="0" alt=" photo photo4_zps80ddebf2.jpg"/></a>

<a href="http://s1287.photobucket.com/user/Photobot4000/media/photo2_zpsdd157cfd.jpg.html" target="_blank"><img src="http://i1287.photobucket.com/albums/a632/Photobot4000/photo2_zpsdd157cfd.jpg" border="0" alt=" photo photo2_zpsdd157cfd.jpg"/></a>

<a href="http://s1287.photobucket.com/user/Photobot4000/media/photo4_zps80ddebf2.jpg.html" target="_blank"><img src="http://i1287.photobucket.com/albums/a632/Photobot4000/photo4_zps80ddebf2.jpg" border="0" alt=" photo photo4_zps80ddebf2.jpg"/></a>
 
1 - 3 of 3 Posts
Top