The Planted Tank Forum banner

dust

  1. Low Tech Forum
    Hi there everyone. It's only been recently I have been able to get my hands on the substrate I need for my 50 Gal Walstad Tank. The first question I have is; recently I have had renovations done in my house, and quite a bit of dust and what not from the drilling and painting went into my 50...
  2. General Planted Tank Discussion
    When I turkey baste my tank daily I notice a lot of brown sawdust and tiny wood particles on and around my driftwood (the kind of driftwood you can purchase for aquarium, not like I found it outside). Is this a normal decay process of the driftwood? I have RCS, nerites, and otos whom all spend...
  3. Plants
    Hello, I have recently started up my first planted aquarium (running on 2 weeks). It is heavily planted and I have no fish besides 2 cherry shrimp. My concern is that all of the bigger leaves have some sort of heavy sediment on them and I fear it's interfering with photosynthesis. I have been...
  4. Low Tech Forum
    I posted not too long ago about the 8 gallon betta bowl I set up around 3 weeks ago. Since then I have had a constant struggle with Amazonia Aqua Soil silt/debris coating the lowest leaves of all the plants after every water change, and any time the betta roots around the ground. Believe me when...
  5. General Planted Tank Discussion
    HI y'all, i am really worried about my 4ft discus tank, i have no co2, and it is planted, although the plants dont do well at all, i use flroutish and flourish excel, and just ordinary dark gravel for my substrate, no heating cables or anything, but ever since about a month after i set it up it...
Top