what deficiency? - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 12-15-2014, 01:43 AM Thread Starter
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Dec 2014
Location: buenos aires, Argentina
Posts: 61
what deficiency?

Hi anyone knows what kind of deficiency has this plant, and what species is ? i thought it was rotala macandra, but now I have my doubts. This plant have long and before resetting the aquarium was fine, but now grows with browny and quartered leaves. I hope anyone can give me a hand because it's the only one I is not moving forward. Sorry for the photos. regards



Nacho-bsas is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 12-15-2014, 01:47 AM
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Nov 2014
Location: USA
Posts: 66
Can you tell us about your setup? How much light, what you're using for substrate, fertilizers, how much and what CO2? Also can you tell us your levels of nitrate and possibly phosphate?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Sammie1 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 12-15-2014, 01:55 AM
Planted Member
 
Lyana's Avatar
 
PTrader: (4/100%)
Join Date: Aug 2014
Location: Washington
Posts: 188
Looks like AR to me, and my looks like that too, so I'm interestd to see what people say.
Lyana is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 12-15-2014, 01:59 AM
Wannabe Guru
 
brooksie321's Avatar
 
PTrader: (1/100%)
Join Date: Jul 2014
Location: Mass
Posts: 1,041
Looks like emersed grown ar, it Will melt during transitional phase..
brooksie321 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 12-15-2014, 02:02 AM Thread Starter
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Dec 2014
Location: buenos aires, Argentina
Posts: 61
Quote:
Originally Posted by Sammie1 View Post
Can you tell us about your setup? How much light, what you're using for substrate, fertilizers, how much and what CO2? Also can you tell us your levels of nitrate and possibly phosphate?
thanks for your answer! this is a 64g tank. i have 4 x 36w pll, and 2 x 150w hqi. My substrate is 1/3 laterite(red clay) and 2/3 sand and gravel. im dosing 2bps presurized co2 with an inline atomizer during the photoperdiod, wich is 10 hours the pll and 6 hours the hqi. i used a liquid fertilizer. And i dont have those test.

Bump: alternanthera reineckii is the one who makes me doubt...
Nacho-bsas is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome