hi all new setup - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 09-14-2014, 05:23 PM Thread Starter
Newbie
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Sep 2014
Location: margate
Posts: 1
hi all new setup

Hi guys have just brought an aqua nano 130L, also brought tropica substrate with a jbl proflore 401u co2 kit, have set it all u and have it running co2 about 11 hours a day and the light 12. Have brought so hc and planted it im wondering if the stock led light will be good enough, i couldnt find the watt so i called the makers an im told it 25w, im also getting a little bit of white fluff, i wondering if i need more co2 whats a good amount of bpm.


Last edited by Andyj1985; 09-14-2014 at 05:41 PM. Reason: better pic
Andyj1985 is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome