brown algae - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-16-2014, 02:00 PM Thread Starter
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Jan 2013
Location: Fairfield Ohio
Posts: 146
brown algae

i have a 40 breeder with 2- 30 watt led lights
dirted with co2 light cycle is from 1100 am to 7 pm (8 hours)
ei dosing 50 to 60 percent water change once a week
been set up for 3 months

here is the issue everything looks great but my xmas moss and only the xmas moss (it is attached to red lava rock)
has brown string looking algae starting to grow off of it any ideas or suggestions would be helpful


tried taking a pic of but since my phone is my only camera it doesnt show up

Thanks for any help in advance
danellis1229 is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome