api fungal cure questions - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-25-2014, 05:35 PM Thread Starter
Planted Tank Enthusiast
 
PTrader: (2/100%)
Join Date: Jul 2011
Location: kew gardens ny
Posts: 885
api fungal cure questions

Hi everyone
I have a 75 gallon planted tank. Last week I rescued 2 keyhole cichlids from a pet shop where they were being bullied by another fish. The fish are eating fine swimming up and down fine. Yesterday I noticed a couple of white cotton patches on one of the keyhole. I quickly ran and got api fungal cure. I put it in yesterday and the water turned green but a few hrs later it was crystal clear. I have no active carbon running. Is this normal? Plush the patches haven't changed at all.
Thanks for any input.
Patrick
partobe is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome