Whats wrong with my HC? - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 12-30-2006, 02:37 AM Thread Starter
Planted Tank Obsessed
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Jul 2005
Location: Silicon Valley
Posts: 413
Whats wrong with my HC?

The new growth is whitish/no color. They're really fragile and you can break them off with no efford. And there's also this rusty colored stuff on some of the older growth. What is this stuff? And how can I treat it?
trckrunrmike is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 12-30-2006, 03:00 AM
Algae Eater
 
bigstick120's Avatar
 
PTrader: (249/100%)
Join Date: May 2005
Location: Maryland
Posts: 3,182
You need to dose more iron or traces


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
bigstick120 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 12-30-2006, 03:18 AM Thread Starter
Planted Tank Obsessed
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Jul 2005
Location: Silicon Valley
Posts: 413
Hmm I already dose 10mL of CSM+b and 3mL of Fe every other day into a 20 gallon.
trckrunrmike is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 12-30-2006, 03:21 AM
Planted Tank Obsessed
 
sNApple's Avatar
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Nov 2005
Location: Vancouver, Canada
Posts: 470
are you sure you dont have eco complete?

90 gal.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
sNApple is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 12-30-2006, 04:50 AM Thread Starter
Planted Tank Obsessed
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Jul 2005
Location: Silicon Valley
Posts: 413
Yea this Aquasoil isn't very great in very hard water.
trckrunrmike is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome