red plants - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 12-02-2005, 01:15 AM Thread Starter
Planted Member
 
PTrader: (1/100%)
Join Date: Feb 2005
Location: NJ USA
Posts: 249
red plants

hi guys...
well i have been dosing Ko3 and po as well as Flourish trace...

My plants are doin well and growing...
the only problem i have is that my plants do not show a red color...

when i bought my L repens they were nice and redish in color..
Now they are only green...

Am i missing something...

Thax
kamla is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 12-02-2005, 01:19 AM
Planted Tank Guru
 
PTrader: (117/100%)
Join Date: Aug 2005
Location: McKinney, TX
Posts: 2,089
how much light you have? What fert routine you have?
milalic is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 12-02-2005, 02:59 AM
Wannabe Guru
 
PTrader: (4/100%)
Join Date: Feb 2003
Location: St. Louis, MO
Posts: 1,392
Send a message via AIM to TheOtherGeoff Send a message via MSN to TheOtherGeoff
you prolley need more light on the tank.

In my 5 gallon the indica only gets red when its real close to the top of the tank. the repens in it seems to be staying nice and red as well.

The red plants in my 20L are also doing wel and staying nice and deep red. i would venture to say that it must be something with your lights. im not using alot of light by any means and they are all doing well. another thing i just thought of is that my lights are very close tot he bottoms of the tank so there is alot of intensity getting to them. the tanks are only 12" deep at the most the plants get ALOT of the light sent downward into the tank.

The Fish Tank, Tranquility in Motion

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
all gone now


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Planted discus has come to an end.......but only for
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
TheOtherGeoff is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 12-02-2005, 03:09 AM
Planted Tank Obsessed
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Jul 2005
Location: Silicon Valley
Posts: 413
I dont want to hijack this thread but... I have ludwigia arcuata and it was red at the store but when it started to grow in my tank it turned green. I dose NO3 and PO4 and I also have 3WPG. So I don't know whats wrong
trckrunrmike is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome