Why are my plants not pearling anymore? - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 01-18-2011, 03:35 AM Thread Starter
Banned
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Dec 2010
Location: Houston,TX
Posts: 159
Question Why are my plants not pearling anymore?

Eversince I added a heater to my planted tank my plants aren't pearling anymore. Is it because heated water doesn't have as many nutrients?
My tank is a ada m with 27 watts of lighting and 1 bubble per 2 seconds co2
with riccia and dwarf hairgrass
dhg is my plant is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 01-18-2011, 04:00 AM
Planted Tank Guru
 
timwag2001's Avatar
 
PTrader: (59/100%)
Join Date: Jul 2009
Location: upton MA
Posts: 3,477
cold water has more oxygen in it. maybe that has something to do with it
timwag2001 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-18-2011, 08:34 AM
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Nov 2010
Location: malaysia
Posts: 13
gas exchange is better in cold water...both in terms of CO2 dilution (if you injecting) and other gases too...

Bera

when in doubt...re scape...

----------------------------------------
Eheim Pimp Club Member #445
Owning a 1x2217 1x2211 and 1x2026 plus a surface skimmer as well
canabinoids is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome