Spores? - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 09-27-2004, 11:54 PM Thread Starter
Guest
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Sep 2004
Posts: 314
Spores?

OK, so you guys helped me figure out my problem was hair algea

Anyway, I have this white specks floating around everywere in my tank, its all cought in thin webs of brown hair algea, very ugly.

are these spores?

Im still working on a c02 injection solution to try to rid myself of this algea, in the meantime, im using those filter pipe cleaners that come with emperor filters to get rid of the hair algea by kind of spinning it around the brush and then whiping it off on a towel

I hope I can get rid of this soon and make my tank look half way decent again.
Pearljam11 is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome