The Planted Tank Forum - View Single Post - 125 Gallon Planted Journal - Advice Welcome - Updated 11/10/07
View Single Post
post #16 of (permalink) Old 11-06-2007, 08:06 PM Thread Starter
enchanted
Banned
 
enchanted's Avatar
 
PTrader: (4/100%)
Join Date: Sep 2004
Location: Boise, ID USA
Posts: 393
Quote:
Originally Posted by tazcrash69 View Post
Thanks, it's what I call overgrown mess. It's really trickery. It's all low-tech low-light plants allowed to run wild, and what you don't see is the thread algae I was plagued by at the time.
Algae seems to be a continual nuisance. I'm hoping that with the new lighting, Co2 on the PH Controller, and ferts my algae issues will go away.

I have noticed that I seem to have stemmed the growth of the long string algae. What the driftwood picture doesn't show is prior to cleaning it off that piece was covered in 6" strands of this brown algae I had in my 46 Gallon.

The good thing is since removing as much as I could, it hasn't grown a centimeter, but the plants appear to be doing well.

125 Gallon AGA w/ Overflows
Filtration: Ehiem 2026 Filter, Dual "Ghetto" Overflow Internal Filters
Lighting: 1x96W Current USA CF - 2x96W Generic CF
Co2: Pressurized Co2 - Rex Grigg Regulator, SMS 122, and Rex Grigg Reactor.
Plants: Pogostemon yatabeanus, Foxtail, Bacopa, Egeria najas, Anubius, E. 'Ozelot Red', Ranalisma rostrata, Hornwort, Rotala Indica, Ludwigia Repens, Vals, Cabomba, Lilly, MoneyWort
enchanted is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome