Fluval spec V heater? - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 07-06-2015, 05:25 PM Thread Starter
Algae Grower
 
blesser13's Avatar
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Dec 2010
Location: Canada
Posts: 147
Fluval spec V heater?

Hello

I am looking for a Heater for my Fluval spec V

Some people recommend the
Hydor 50W Submersible Aquarium Heater - Original Theo

Is it very accurate? Or is there any other good Heater?

Thanks

Are you a nature lover? follow me on instagram
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
blesser13 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 07-06-2015, 09:42 PM
Planted Tank Enthusiast
 
PTrader: (10/100%)
Join Date: May 2013
Location: MOORE OK
Posts: 773
I have a petco brand adjustable heater in mine fits in the pump section


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JEFF9922 is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome