dekstr's 5g nano tank (since april 2008) - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 12-06-2008, 11:08 AM Thread Starter
Wannabe Guru
 
dekstr's Avatar
 
PTrader: (2/100%)
Join Date: Oct 2007
Location: Ontario, Canada
Posts: 1,168
dekstr's 5g nano tank (since april 2008)

Hi! I kind of neglected the tank over the past few months, and until today it was in very bad shape.

If it weren't for a lighting timer and the plants not needing to be watered, it probably would have withered.

The water level went down past half, all my red cherry shrimps and assort bee shrimps died. A blanket of hair algae covered all the plants. I tried my best to clean it up today.

Since there are no more animals in there (except for those indestructible pond snails), I'm hoping to revive this tank via excel treatment, manual hand picking of algae and lots of TLC.

You can see the old thread here... https://www.plantedtank.net/forums/pl...il-13-a-3.html

Before and after: Spring 2008


Today
dekstr is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 12-06-2008, 09:03 PM
Planted Member
 
luckydud13's Avatar
 
PTrader: (5/100%)
Join Date: Jun 2008
Location: Mooresville, Nc
Posts: 261
Grass filed looks good
luckydud13 is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome