Start of 3g picotope - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 03-14-2014, 10:38 PM Thread Starter
Planted Member
 
MochaLatte's Avatar
 
PTrader: (9/100%)
Join Date: Nov 2011
Location: Ft. Myers, FL
Posts: 291
Start of 3g picotope

Well got the tank and got some plants. Went to set it up yesterday. Put the sand in and water then the plants. Tried to turn on the pump and the impeller spins but there's no suction. I tried forcing water up the thing and as soon as I stop forcing the water it stops going through the filter. Grrrrr so trying to see if I can get a replacement.



Yes I have nasty cloudy water


Sent from my iPhone using Tapatalk

The past is over
The present is happening now
The future isnít promised
MochaLatte is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-15-2014, 03:09 AM
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Jan 2014
Location: St. Louis Missouri
Posts: 140
Did you prime the pump? My hob won't suck jack unless I pour water into the filter.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Octantis is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-15-2014, 03:43 AM Thread Starter
Planted Member
 
MochaLatte's Avatar
 
PTrader: (9/100%)
Join Date: Nov 2011
Location: Ft. Myers, FL
Posts: 291
I did prime the pump then emptied it and rinsed it out again as I thought the impeler might be clogged. Started pouring water in to prime again and plugged in filter still nothing. Got a ziplock bag filled with water put on the end that is in the tank and squeezed so water was forced up the pipe and suction should have been good but nope it died as soon as I quit forcing water.


Sent from my iPhone using Tapatalk

The past is over
The present is happening now
The future isnít promised
MochaLatte is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome