First nano and first tank - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 12-10-2016, 10:57 AM Thread Starter
Newbie
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Dec 2016
Posts: 2
First nano and first tank

I'm new in the aquarium hobby, I always loved aquariums but only now I could finally get one. I started my tank almost 6 months ago and since then I learned a lot. I made a lot of mistakes but my aquarium is still strong and growing. My current setup is a marina 10 gallon l.e.d. aquarium. I have black gravel mixed with ada amazonia. I run the marina slim 15 filter filled with lava rock and ceramic rings instead of the cartridges and a fluval edge sponge as prefilter.
The fauna is composed by:
1 halfmoon betta
6 galaxy danios
2 amano shrimps
20/25 cherry shrimps
1 nerite snail
2 assasin snail
The flora:
java fern
Java moss
Dwarf Sagittaria
And 2 varieties of cryptocoryne
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image-0-02-01-747df78d3ec905e82dba103a5377d4444cde0ba9f43615e81380247ba9e3871e-V_1481370987967.jpg
Views:	104
Size:	249.2 KB
ID:	698930  

saturate97 is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome