--------- - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 10-05-2016, 02:12 AM Thread Starter
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Sep 2016
Posts: 19
Cool ---------

New Link
https://www.plantedtank.net/forums/12...ml#post9595393

ADA Setup

Last edited by chris27c; 10-05-2016 at 06:03 AM. Reason: Photo Error 1
chris27c is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 10-05-2016, 03:29 AM
Wannabe Guru
 
Opare's Avatar
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Sep 2015
Location: KL, Malaysia
Posts: 1,926
I read through the journal and am so excited for this build! Especialy after seeing your last one. Unfortunately the photos aren't working for me. :-(
Not sure if other people are having the same problem, or it's because I'm on my phone.


Sent from my iPhone using Tapatalk


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Opare is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 10-05-2016, 04:09 AM Thread Starter
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Sep 2016
Posts: 19
Quote:
Originally Posted by Opare View Post
I read through the journal and am so excited for this build! Especialy after seeing your last one. Unfortunately the photos aren't working for me. :-(
Not sure if other people are having the same problem, or it's because I'm on my phone.


Sent from my iPhone using Tapatalk
I am new to this, is there a better way to upload photos? How do people do it? As you can see my last post has "Attachment Photos" At the end of each post which i didnt like

ADA Setup
chris27c is offline  
 
post #4 of 7 (permalink) Old 10-05-2016, 04:14 AM
Wannabe Guru
 
Opare's Avatar
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Sep 2015
Location: KL, Malaysia
Posts: 1,926
ADA 60P Setup Journal

Quote:
Originally Posted by chris27c View Post
I am new to this, is there a better way to upload photos? How do people do it? As you can see my last post has "Attachment Photos" At the end of each post which i didnt like
I honestly dunno unfortunately. I use the Tapatalk app on my phone almost exclusively for forum-ing and it has a pretty easy attachment function for photos where you can slot them anywhere in your post.
Hopefully someone else can chime in! I think the photos will probably work on the computer just not on my phone. The app I use has a problem with loading images sometimes.


Sent from my iPhone using Tapatalk


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Opare is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 10-05-2016, 04:16 AM Thread Starter
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Sep 2016
Posts: 19
Quote:
Originally Posted by Opare View Post
I honestly dunno unfortunately. I use the Tapatalk app on my phone almost exclusively for forum-ing and it has a pretty easy attachment function for photos where you can slot them anywhere in your post.
Hopefully someone else can chime in! I think the photos will probably work on the computer just not on my phone. The app I use has a problem with loading images sometimes.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Thankyou! I will get it working ASAP . If it works please shoot me a post! Much appreciated !!

ADA Setup
chris27c is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 10-05-2016, 04:20 AM
Wannabe Guru
 
Opare's Avatar
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Sep 2015
Location: KL, Malaysia
Posts: 1,926
Quote:
Originally Posted by chris27c View Post
Thankyou! I will get it working ASAP . If it works please shoot me a post! Much appreciated !!
Yeah no worries but it's okay! Don't worry about little old me and putting yourself through all the trouble!


Sent from my iPhone using Tapatalk


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Opare is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 10-05-2016, 05:07 AM Thread Starter
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Sep 2016
Posts: 19
Quote:
Originally Posted by Opare View Post
Yeah no worries but it's okay! Don't worry about little old me and putting yourself through all the trouble!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Its all done hope this one works!! Thankyou!
https://www.plantedtank.net/forums/12...ml#post9595393

ADA Setup
chris27c is offline  
Reply

Tags
ada 60, aqua design, diy, driftwood, forest

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome