Fertiliser question - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 08-17-2015, 06:48 PM Thread Starter
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: May 2015
Location: Dublin
Posts: 47
Fertiliser question

Hi all I am hoping someone can help me out here
I am currently running a 200litre high tech planted tank
and having problems with plant growth and die off of leaves

the plants are growing just very slowly and turning brown quickly
I am CO2 injecting to 30ppm and dosing Tropica specialised fertiliser,
my thinking is the fertiliser is the problem
I am currently dosing twice the recommended daily dose and not seeing any results
latest water test gives me readings of
PH <6 test kit does not read lower
DKH 0.9
NO3 20ppm
PO4 <0.05

any suggestions appreciated
thanks
The Dawg is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome