Water clarifier issue - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-16-2012, 09:54 PM Thread Starter
Wannabe Guru
 
PTrader: (53/98%)
Join Date: May 2012
Location: Santa Fe, NM
Posts: 1,060
Water clarifier issue

I set up a third tank to run over the weekend so I could hopefully populate it next week sometime. I got some Turface and despite repeated washings had some cloudiness issues. Nothing unexpected, but I am the impatient type. I remembered someone giving me a brand new bottle of clarifier so I decided "what the heck" and put the recommended dose into the tank. It is Kent Marine Pro-Clear. One would think the "marine" part of the name would have tipped me off... not so. I was reading the bottle last night and it says "do not use in freshwater". Well, too late for that! It contains de-ionized water and polyelectrolytes. I am going to just drain the water off and start with fresh RO, but do I need to rewash the substrate? Should I toss ALL of the filter media? Thanks!
HighDesert is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome