Nitrites not moving - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 10-06-2020, 02:41 PM Thread Starter
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Nov 2018
Posts: 30
I am cycling my tank for 2 months now and these are the parameters ph 7.2 ,ammonia 0ppm, nitrite 2.0ppm nitrate 20ppm

Why are nitrite not moving its stuck at 2.0 ?

Last edited by Darkblade48; 10-06-2020 at 07:13 PM. Reason: Please use the edit function for back to back posts to keep threads cleaner
koolman91 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-08-2020, 02:46 PM
Planted Tank Obsessed
 
en7jos's Avatar
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Jun 2020
Location: Singapore
Posts: 312
Are you adding ammonia (directly, via feeding livestock or from leaching soil)?
How long has the cycle been "stuck" like this?
Bit more info needed for folks to be able to offer any useful suggestion!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
en7jos is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome