Flourish Comp. may not have been sealed - should I replace it? - The Planted Tank Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 10-05-2020, 01:34 PM Thread Starter
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Sep 2019
Posts: 29
Flourish Comp. may not have been sealed - should I replace it?

I picked up some Flourish Comprehensive for the first time today, and when I started to unscrew the bottle, it made a kind of popping noise. Then when I took the lid off, I saw the seal was broken. I'm not sure if the popping noise was the seal breaking, or if it was already broken before I bought it. Does it seem too risky and I should return it to my LFS (a fairly long drive away), or is everything probably fine? The fertilizer also has a strong smell, not sure if that is normal.
max_clare is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 10-06-2020, 04:09 PM Thread Starter
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Sep 2019
Posts: 29
Resolved! I emailed Seachem and they said it is common for the seal to burst when opening for the first time, and not to worry.
max_clare is offline  
Reply

Tags
None

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome