problems with plants please help
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > Specific Aspects of a Planted Tank > Plants


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-05-2009, 07:22 PM   #1
Vladdy
Planted Tank Obsessed
 
Vladdy's Avatar
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: May 2008
Location: Tampa Bay Area, Florida
Posts: 386
Question

problems with plants please help


For some reason my anacharis is not growing. I have a 20 gallon high tank that is 2 times taller than an average 10 gallon tank. The lighting is 1 watt per gallon, but it seems pretty bright. I dose iron and pottasium ferts. It just stopped growing for some reason. Also, my banana plant's leaves are melting. The temperature hovers at around 75 degrees fahrenheit. What could the problem be? Thanks for your help.
__________________
Vladdy is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 06-05-2009, 07:25 PM   #2
bradac56
Wannabe Guru
 
bradac56's Avatar
 
PTrader: (8/100%)
Join Date: Feb 2008
Location: Blue Springs, MO
Posts: 1,093
Send a message via AIM to bradac56 Send a message via MSN to bradac56 Send a message via Yahoo to bradac56 Send a message via Skype™ to bradac56
Default

It's probably the 1watt lighting that's getting you while it looks bright to the
eye anything but the hardy low light plants will ether not grow or suffer.

You would probably be happier in the 2/2.5 range if your regularly dosing.

- Brad
bradac56 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
anacharis, lighting, melting, plant, problem

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:35 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012