Calculate Substrate
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > Specific Aspects of a Planted Tank > Substrate


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-01-2007, 08:34 AM   #1
interscope
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Aug 2007
Location: USA
Posts: 13
Default

Calculate Substrate


Hi guys, how much substrate is needed for a 163sq. in. low tech tank? Would 20LBs of Eco-Complete be sufficient?

Thanks.

Last edited by interscope; 09-01-2007 at 03:39 PM..
interscope is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-01-2007, 12:58 PM   #2
Rex Grigg
Planted Tank Guru
 
Rex Grigg's Avatar
 
PTrader: (65/100%)
Join Date: Dec 2002
Location: Portland Orygun
Posts: 9,600
Send a message via ICQ to Rex Grigg Send a message via AIM to Rex Grigg
Default

http://www.plantedtank.net/forums/ca...ateCalculator/


Your question doesn't contain enough data for us to give you an answer. 20 lbs of what substrate?

20 lbs of SMS might be enough. 20 lbs of gravel. No way.
Rex Grigg is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2007, 04:00 PM   #3
interscope
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Aug 2007
Location: USA
Posts: 13
Default

Substrate Updated.
interscope is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:57 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012