20 Gal
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > General Planted Tank Forums > Tank Journals


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-04-2013, 12:27 AM   #1
secuono
Planted Tank Enthusiast
 
secuono's Avatar
 
PTrader: (26/96%)
Join Date: Nov 2009
Location: VA
Posts: 922
Default

20 Gal


No CO2, nothing special. Just rabbit poop pellets on the bottom, capped with 2in of black sand. Incandecant light bulbs for lighting, one Aqua Clear filter. My other AC broke, need to find it a part before I can use it again.
Growing Jungle Vals, Rotala, Hygro, Crypt, Sword, Mellon Sword & Tiger Lotus plants.
There's fish in there, but these are outcasts that fought in other tanks. So if they live, cool, if they don't, great plant food. Plants in here will, hopefully, grow real quick and I'll be able to do ROAKs more often.
Don't mind the cables, needed to get lighting in place to get going for now.



Last edited by secuono; 03-04-2013 at 01:17 AM.. Reason: to edit
secuono is online now   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-04-2013, 08:04 PM   #2
secuono
Planted Tank Enthusiast
 
secuono's Avatar
 
PTrader: (26/96%)
Join Date: Nov 2009
Location: VA
Posts: 922
Default

Got some new spiral lights in the 'daylight' color section. Water has cleared a ton.
secuono is online now   Reply With Quote
Old 03-04-2013, 08:09 PM   #3
hisxlency
Planted Tank Obsessed
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Jan 2013
Location: Centreville, VA
Posts: 358
Default

looks nice
hisxlency is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2013, 01:52 AM   #4
secuono
Planted Tank Enthusiast
 
secuono's Avatar
 
PTrader: (26/96%)
Join Date: Nov 2009
Location: VA
Posts: 922
Default

My API test kit is 2+ years old, it seems to still be working well.
Ammonia in this tank is .25 to .50. I did two water changes, one was the first fill up after adding the pellets and plants, then another because I set the tank down on a cable. I had to take off one filter because I need a new impeller part. It's been 4 days since the tank was set up, overstocked with fish, for sure. Last two days, filter, heater, lights have been out because of the snowstorm.

Thinking that's not too bad for the ammonia score with all things considered. What do you guys think?
secuono is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:06 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012