(another) Diatom D-1 question
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > Specific Aspects of a Planted Tank > Equipment


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-10-2003, 11:41 PM   #1
Stargazer
Algae Grower
 
PTrader: (6/100%)
Join Date: Feb 2003
Location: Tampa Bay area, Florida
Posts: 75
Default

Just started using my Diatom filter yesterday to clear up a gw problem in my 65 gl tank and have noticed a steay stream of bubbles coming up and out of the exhaust tube. Is this normal? By the way, the directions for setting up one of these filters are terrible. :x
Stargazer is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-11-2003, 04:20 AM   #2
rossi32s
Planted Member
 
rossi32s's Avatar
 
PTrader: (5/100%)
Join Date: Feb 2003
Location: On the net usually
Posts: 266
Send a message via ICQ to rossi32s Send a message via AIM to rossi32s
Default

if the bubbles dont go away after 45 mins check your hoses for leaks and youseal on the canister.. use some vaseline on the seal. if that doesnt fix it check for a crack in the venturi base.
rossi32s is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Milwaukee sm101 question jart Equipment 2 07-31-2004 03:38 AM
What's a good cheap Diatom filter and Is this an algae bloom? (pics) Poohbee Equipment 13 07-28-2004 11:30 AM
Woodshrimps and Diatom filter macbrush Equipment 6 07-21-2004 02:08 PM
Question about diatom filters E. Simpson General Planted Tank Discussion 2 03-13-2004 12:51 AM


All times are GMT. The time now is 10:12 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012