Copper in water.. WHAT TO DO!?! - Page 2
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > Specific Aspects of a Planted Tank > Shrimp & Other Invertebrates


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-06-2013, 03:45 AM   #16
alexopolus
Algae Grower
 
alexopolus's Avatar
 
PTrader: (3/100%)
Join Date: Nov 2009
Location: Dallas, Tx
Posts: 122
Send a message via MSN to alexopolus Send a message via Yahoo to alexopolus
Default

I have a planted tank with Fluval stratum for 2 years (didn't work for my CRS so I set up a planted tank with it, good soil for planting)... I wonder if is still buffering... Haven't test my water for the last year.
alexopolus is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-06-2013, 04:04 AM   #17
Kinection
Planted Tank Enthusiast
 
Kinection's Avatar
 
PTrader: (2/100%)
Join Date: Dec 2012
Location: Anaheim, CA
Posts: 930
Default

If only I had some of your luck wicca... GIMME ME SOME OF DAT.
__________________
- Brian
That one guy that is always online.
Kinection is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:26 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012