Huge Moving Sale...
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > General Forums > The Lounge & Introductions


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-08-2003, 11:07 AM   #1
Buck
Planted Tank VIP
 
PTrader: (3/100%)
Join Date: Oct 2002
Location: Lebanon, CT
Posts: 4,939
Default

Just kidding :lol:

I just wanted to let you all know that I will be off-line for a couple weeks most likely while I get situated in my new house. I know they have cable available in that area but I dont know how soon I will be getting it hooked up. On the list of "priorities" my wife rated it at at the bottom of the list of things to do...
We had the closing on my house yesterday and the final closing on my new house is this afternoon so we will be starting to move tonight.

I'll post a couple pictures of "Buck's Farm" when I return... :lol:


See ya's all real soon,

Buck 8)
__________________
Buck is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 08-08-2003, 01:24 PM   #2
GulfCoastAquarian
Planted Tank VIP
 
GulfCoastAquarian's Avatar
 
PTrader: (6/100%)
Join Date: Jul 2002
Location: Winston-Salem, NC
Posts: 3,578
Send a message via ICQ to GulfCoastAquarian Send a message via Yahoo to GulfCoastAquarian
Default

See ya when you return... as Farmer Buck.
__________________
- Sam P -
plantedtanker in limbo - all tanks currently in storage
GulfCoastAquarian is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2003, 06:34 PM   #3
Wasserpest
Are these real?
 
Wasserpest's Avatar
 
PTrader: (175/100%)
Join Date: Jun 2003
Location: Monterey, CA
Posts: 15,092
Default

Quote:
Originally Posted by Buck
I know they have cable available in that area but I dont know how soon I will be getting it hooked up. On the list of "priorities" my wife rated it at at the bottom of the list of things to do... )
Not even a phone line? :cry: Spoiled by those high-speed connections? :lol:
Wasserpest is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2003, 12:25 AM   #4
m.lemay
Planted Tank Guru
 
m.lemay's Avatar
 
PTrader: (9/100%)
Join Date: Jul 2002
Location: Naugatuck, CT.
Posts: 2,647
Default

Hey, I "roughed it" for a while with a dialup modem when I moved to my new place. Buck they got these things called 56K modems, most computers have em :lol: .

Marcel
__________________
FILSTAR Pimp #2

75 gal heavily planted,50/50 Black beauty,Eco-complete substrate, Pressurised CO2 with solenoid, ph controller, AB Reactor 1000, 330 watts 9325K GE PC lighting,Ehiem Liquidoser, 2-Filstar xp3 canisters.
m.lemay is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2003, 02:53 PM   #5
JonMulzer
Planted Member
 
JonMulzer's Avatar
 
PTrader: (1/100%)
Join Date: Apr 2003
Location: Indianapolis, IN
Posts: 213
Send a message via AIM to JonMulzer Send a message via MSN to JonMulzer Send a message via Yahoo to JonMulzer
Default

Roughed it? After being on broadband for so long I am spoiled. Earlier this year all of the rain here in the midwest made my DSL chaotic. It was constantly on the fritz. And when I would dial-up to do things online I felt like it was internet by smoke signals. Not fun.
__________________
Disclaimer: Any errors in spelling, tact, or fact are transmission errors.
JonMulzer is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2003, 02:32 AM   #6
Buck
Planted Tank VIP
 
PTrader: (3/100%)
Join Date: Oct 2002
Location: Lebanon, CT
Posts: 4,939
Default

Ha Ha ,

Believe me when I tell ya that if I gad to "rough it" with dial up I would do it in a heartbeat, however, I dont...

I am hooked up now and tonight is a test run of my systems... mine and my wifes, both pc's are online but Im not to pleased with the connection. :evil:

I think my DSL was faster but again, I have had worst connections.... :lol:

Anyways,
I am semi-moved in and had to completely gut the room that my beloved bride chose as her office/pc room and have gotten to a point where I can at least hook up the pc's...when a house was built in 1850 I have learned that they didnt know what a "square" was...

Now for the tank update.....
I now have all my fish from both the 30 gallon and the 56 in one tank(56g) and I only lost 1 cory....... for some reason he/she wasn't doin all that great to begin with. I must say though that I have an embarrasing looking aquascape going on in there. :lol:
I found that thats what happens when you tear everything down and throw it all together for survival instead of looks..... LOL

I'll be back full strength soon.....

see ya's all real soon ,

P.S.
I'll post a photo or 3 on my website of the new "old" house that I love... LOL

Buck 8)
__________________
Buck is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Moving tank ming General Planted Tank Discussion 6 05-09-2004 01:09 PM


All times are GMT. The time now is 11:18 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012