Spec III or 3g picotope?
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > General Planted Tank Forums > Planted Nano Tanks


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-25-2013, 04:55 PM   #1
cbachmann
Planted Member
 
cbachmann's Avatar
 
PTrader: (6/100%)
Join Date: Aug 2013
Location: Connecticut
Posts: 287
Default

Spec III or 3g picotope?


So my mom got me one of those new self cleaning betta tanks that have been making the rounds for christmas. I would never subject a betta to such a small, tank so I was considering going for either a 3g picotope or a Spec III. On the other hand, I might do neither, since I kinda want to put the money towards a larger tank... Thoughts?
__________________


3.5 gallon- Dwarf Cories
10 gallon- Cories
5.5- Khuli Loaches and Golden Tetras
cbachmann is online now   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-25-2013, 10:20 PM   #2
JEFF9922
Planted Tank Obsessed
 
PTrader: (7/100%)
Join Date: May 2013
Location: MOORE OK
Posts: 488
Default

I got a SPEC III for Christmas it is awsome can't wait to scape it and cycle so I can go pic out a betta
JEFF9922 is online now   Reply With Quote
Old 12-27-2013, 02:49 AM   #3
Neatfish
Wannabe Guru
 
Neatfish's Avatar
 
PTrader: (1/100%)
Join Date: Jun 2012
Location: TX
Posts: 1,425
Default

Here is a pic of my picotope when it was up. now it's just empty.

FW


SW
__________________
Neatfish is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:16 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012