CO2 pump for sump? Now what??
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > General Planted Tank Forums > General Planted Tank Discussion


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-11-2012, 10:30 PM   #1
Jim_PA
Wannabe Guru
 
PTrader: (2/100%)
Join Date: Aug 2011
Location: Earth
Posts: 1,108
Default

CO2 pump for sump? Now what??


Now that i received my pump for CO2, where do i connect my CO2 line? Assume remove tube on the left?



Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1355268615299.jpg
Views:	23
Size:	23.8 KB
ID:	58737  

Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1355268628408.jpg
Views:	40
Size:	28.7 KB
ID:	58738  

Jim_PA is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-12-2012, 02:01 AM   #2
Jim_PA
Wannabe Guru
 
PTrader: (2/100%)
Join Date: Aug 2011
Location: Earth
Posts: 1,108
Default

Anyone?
Jim_PA is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2012, 01:10 PM   #3
HD Blazingwolf
Planted Tank Guru
 
HD Blazingwolf's Avatar
 
PTrader: (8/100%)
Join Date: May 2011
Location: Chattanooga, TN
Posts: 4,907
Default

plug it into the silencer tub.. its the one that has the bulb on the top.
__________________
HD Blazingwolf is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:48 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012