Accidentally got some algae in my "dry" start...how can I get rid of it?
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > Specific Aspects of a Planted Tank > Algae


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-12-2012, 08:32 PM   #1
HybridHerp
Planted Tank Guru
 
HybridHerp's Avatar
 
PTrader: (11/100%)
Join Date: May 2012
Location: New York
Posts: 3,322
Default

Accidentally got some algae in my "dry" start...how can I get rid of it?


So, while I was away I had my neighbor mist my 5 gallon dry start on HC
now, the plant has been growing and doing okay but when I came back I noticed that there was more water in the dry start than I would have liked, and that this had an algae film developing and a relatively good amount of algae in general.

The steps I have taken so far have been to add more water to the tank so that I could scoop some algae out, then drain it back down so that there are no submersed spots in the dry start.
__________________
My 75 gallon High Tech Tank:http://tinyurl.com/n7zp47m
My 10 gallon High Tech Tank:http://tinyurl.com/qyf7s5o
My 5.5 gallon nano College Dorm Tank:http://tinyurl.com/p54uupj
Mom's Spec V:http://tinyurl.com/qjt3rw2
HybridHerp is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:14 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012