Low Tech Tank Show-and-Tell (low tech can be lush, too! =) - Page 93
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > General Planted Tank Forums > Low Tech Forum


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2014, 04:09 AM   #1381
CluelessAquarist
Planted Member
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Apr 2014
Location: Salem, Oregon
Posts: 247
Default

Quote:
Originally Posted by philipraposo1982 View Post
Is that plant In The foreground hygro kompacta?
If so do you have pinholes In it? I can't seem to get mine to not get pinholes no matter how much potassium I give.

Yeah it is. Hygrophila corymbosa stricta. The top half of the plants have 0 pinholes, but the lower leaves do have pinholes here and there on my plants. I have never dosed K, maybe you are giving them too much light? My plants get 8 hours usually.
__________________
CluelessAquarist is online now   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 09-12-2014, 12:14 PM   #1382
philipraposo1982
Planted Tank Enthusiast
 
philipraposo1982's Avatar
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Mar 2014
Location: Ontario, Canada
Posts: 803
Default

My plants get 8 hours too. And you clearly have potassium deficiencies.

The top leaves will only get holes I. Really bad cases. Potassium is a mobile nutrient which means the new growth can pull it from the old one. Which is why all older leaves show pinholes and new ones don't. Eventually the old leave is weak enough that it just falls off. Try dosing potassium once a week at about 10-15ppm, I bet your pinhole problem stops.
__________________
philipraposo1982 is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2014, 12:12 AM   #1383
joao2012
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Apr 2013
Location: Portugal
Posts: 14
Default

After some time with plants dying, algae problems and what not, it's working fine for about half an year now

Lots of green stuff, lots of fish (about 20), every other month filter cleaning.
No co2, no fertilizer (for months now).
joao2012 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:16 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012