My 20 gallon tank (started 4 months ago, has a lot of images)
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > General Planted Tank Forums > Tank Journals


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-15-2014, 11:54 PM   #1
Prot
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Dec 2013
Location: NYC
Posts: 8
Default

My 20 gallon tank (started 4 months ago, has a lot of images)


Please let me know what you think! I'm having some issues with green spot algae though. Also I ended up buying more dwarf hair grass cause mine didn't really grow, it just survived but didn't grow
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Aquarium Set up 18.JPG
Views:	30
Size:	186.0 KB
ID:	290257  

Click image for larger version

Name:	Aquarium Set up 19.JPG
Views:	25
Size:	191.3 KB
ID:	290265  

Click image for larger version

Name:	Aquarium Set up 21.JPG
Views:	24
Size:	192.0 KB
ID:	290289  

Attached Images
           
Prot is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-16-2014, 07:13 AM   #2
Hilde
Planted Tank Guru
 
Hilde's Avatar
 
PTrader: (1/100%)
Join Date: May 2008
Location: Mableton, GA
Posts: 4,583
Default

What ferts are you using? The grass need Co2 additives. Also think Seachem root tabs would help.

Like the sloping of the substrate.
Hilde is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 03-17-2014, 09:01 PM   #3
Prot
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Dec 2013
Location: NYC
Posts: 8
Default

Yeah I'm using flourish excel and the root tabs as well. I'm thinking of maybe setting up a DIY CO2 next maybe if the dwarf hairgrass just sits there lol
Prot is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 03-17-2014, 09:09 PM   #4
leemacnyc
Planted Member
 
leemacnyc's Avatar
 
PTrader: (1/100%)
Join Date: Dec 2005
Location: machattan
Posts: 221
Default

Looks good Prot. My dwarf hairgrass wasn't growing very well in my 10g/high light/C02 set-up. I moved some into a low light, no fert shrimp nano & it's growing like crazy:-)
leemacnyc is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 03-17-2014, 10:26 PM   #5
chan1011
Algae Grower
 
chan1011's Avatar
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Mar 2014
Location: Ontario, Canada
Posts: 53
Default

Looks really nice and clean!!

Are those tiger barbs I see?
chan1011 is online now   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:14 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012