Excel + CO2
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > General Planted Tank Forums > General Planted Tank Discussion


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2014, 08:11 PM   #1
Racedoc
Planted Member
 
Racedoc's Avatar
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Nov 2013
Location: Eastern US
Posts: 282
Default

Excel + CO2


I've seen some folks here using both compressed CO2 and excel together. Is there an added benefit of the excel? I would have thought it not necessary with compressed CO2. Thx!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Racedoc is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-14-2014, 08:14 PM   #2
Diana
Planted Tank Guru
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Jan 2010
Location: Contra Costa CA
Posts: 7,705
Default

Perhaps they are using the Excel partially to control algae. It will kill algae, but (IME) not at the level that is generally dosed. Gotta over dose to kill algae, then you risk certain plants and livestock that cannot handle higher levels.
Diana is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:53 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012