Albuquerque here!
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > General Planted Tank Forums > Local Pet Stores, Clubs, and Conventions > New Mexico


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-30-2006, 01:11 AM   #1
DebbyS
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Aug 2006
Location: Albuquerque, NM
Posts: 116
Default Albuquerque here!

I bought an Eclipse System 6 almost exactly 3 weeks ago (noon Wednesday Aug 9), planted it (100% anarchis, then later some other celery-leave-like plant), put in rocks (mostly jasper, petrified wood and some quartz crystal atop regular gravel), water (britta filtered, then a week later started adding Prime for my water changes). 48 hours later (1pm Friday) I added 4 Head & Tail Light Tetras . One died 60 hours later (actually it acted like it was dieing, so out it went...). Snails came on the plants. Ammonia down to zero by about the 19th, nitrite down to very low by the morning of 8/28, so I bought another H&T (can't argue with success... and they're cute). All seems to be going well. The last time I had fish was in the mid 1960s. I'm no expert (yet) but I'm having a bit of fun. Better to watch the fish than TV (since the Daily Show and Colbert Report are on vacation at this time
DebbyS is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:16 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012