Evolve LED Light problem
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > General Planted Tank Forums > Planted Nano Tanks


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-21-2013, 02:53 AM   #1
koiboi
Planted Member
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Sep 2011
Location: Mesa, Arizona, USA, Earth
Posts: 186
Default

Evolve LED Light problem


Hi All
I have an issue with one of my Evolve 8's I was wondering if any of you may have seen before. The tank has been set up since September of last year, and recently I am having a problem with the light fixture. Some of the LED's have begun blinking off and on in unison over the last week. At first it was 3, today I see we're up to 5. The problem lights are all adjacent to one another. I'm hesitant to try to take the fixture apart, but if any of you have seem this before please let me know what you've done.

Thanks!

Bobby
koiboi is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-21-2013, 03:18 AM   #2
dtejeda.arias
Planted Tank Enthusiast
 
PTrader: (5/100%)
Join Date: Mar 2013
Location: Revere, MA
Posts: 749
Default

Led fixtures are pretty easy to put together. I've made two so far and they work well. Might be a loose wire somewhere?
dtejeda.arias is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
evolve 8, led

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:14 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012