AquaSoil to deep?
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > Specific Aspects of a Planted Tank > Substrate


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-05-2013, 08:32 PM   #1
d2mini
Planted Member
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Jan 2013
Location: Houston, TX
Posts: 180
Default

AquaSoil to deep?


I'm working out my hardscaping in my 12g long and I dumped in a full bag of ada amazonia. Currently the rear right corner is the deepest and is 6" deep. Is that too deep? I'm not asking about aesthetics but about issues that may arise in the future... gasses trapped in the soil and that sort of thing.
__________________
-dennis
12g Long Shrimp Tank
d2mini is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-05-2013, 08:37 PM   #2
ThatGuyWithTheFish
perugiae
 
ThatGuyWithTheFish's Avatar
 
PTrader: (23/100%)
Join Date: Apr 2012
Location: Boston
Posts: 2,343
Default

I don't think so... I've seen Amano do tanks over a foot deep at the back. Then again, I know he doesn't always keep his scapes for long.
__________________

"Boulders-Upon-Meadow"


My Golden Rule of planted tanks: WWTAD-
"What would Takashi Amano do?"


RAOK Club #69
ThatGuyWithTheFish is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:42 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012