Help With My Plants
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > Specific Aspects of a Planted Tank > Plants


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2013, 04:13 PM   #1
fatelerror89
Newbie
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Mar 2013
Location: United Kingdom
Posts: 2
Default

Help With My Plants


Hi i am new to the forum i signed up today and need some advice on my plants i i have amazon sword plants and they are starting to get holes in them and brown spots all over. i have had them in the tank for about 4 weeks now i am using twin t5 28 watt daylight bulbs in my rio 125 and have the light on between 6 to 8 hours a day and i use JBl ferrpol for fert which i add weekly


fatelerror89 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 03-03-2013, 04:27 PM   #2
Parlorre
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Feb 2013
Location: Maryland
Posts: 25
Default

It might be an iron deficiency
Parlorre is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2013, 06:11 PM   #3
fatelerror89
Newbie
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Mar 2013
Location: United Kingdom
Posts: 2
Default

i got told that because i had active carbon in my filter system it could be taking out the important stuff for the plants. so this could be why there lacking in iron ?. i have removed the carbon now
fatelerror89 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:28 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012