Photobucket problems!!!
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > General Forums > Other Websites


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-16-2013, 02:22 AM   #1
BoxxerBoyDrew
Planted Tank Enthusiast
 
PTrader: (12/100%)
Join Date: Oct 2005
Location: Waco,Tx
Posts: 659
Default

Photobucket problems!!!


Hey Gang,

Is anyone else having problems with Photobucket? I went to upload some pics for my journal, and their site said it is changing to a new format and to "click here" to switch to it. So I did, and now I can't do anything to my account! I can't even log out, which bothers me quite a bit!

So I was just wondering if anyone else is having the same problem!
Drew
BoxxerBoyDrew is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 02-16-2013, 02:31 AM   #2
creekbottom
Planted Tank Enthusiast
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Apr 2012
Location: Edmonton, Canada
Posts: 704
Default

I just used it this afternoon, no problem
creekbottom is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-24-2013, 04:16 AM   #3
crazydaz
Friggin. Conformist.
 
crazydaz's Avatar
 
PTrader: (70/100%)
Join Date: Mar 2007
Location: Hendersonville, TN
Posts: 1,357
Send a message via Skype™ to crazydaz
Default

I've been having minor issues with it as well. Annoying, but what are you going to do?
__________________
Kinder. Goth.
crazydaz is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-24-2013, 02:02 PM   #4
hedge_fund
Planted Tank Guru
 
hedge_fund's Avatar
 
PTrader: (98/100%)
Join Date: Jan 2006
Location: Greenwich, CT
Posts: 3,391
Default

I switched over not too long ago and learned how to use it by now. I love it.

You might want to go into your settings and change it so the URL links are visible for each pic instead of having to click into them for a link.
hedge_fund is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-26-2013, 12:23 PM   #5
BoxxerBoyDrew
Planted Tank Enthusiast
 
PTrader: (12/100%)
Join Date: Oct 2005
Location: Waco,Tx
Posts: 659
Default

I have tried to use it for the last few days, with NO LUCK! It won't ever finish loading the first page no matter how long I let it sit , 5+ minutes! BUT I think it is the computer I am using now. It is a Dell that is a few years old and was my Great Uncle's he used for work. It is running Windows XP, which I really really like compared to the HP I have with Vista (CRAP!!!) I bet the new format needs Vista or higher! So I will be using image shack for now till I can buy a Windows 7 disk!

Thanks for the help though!
Drew
BoxxerBoyDrew is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-26-2013, 04:25 PM   #6
Nubster
Planted Tank Guru
 
Nubster's Avatar
 
PTrader: (16/100%)
Join Date: Aug 2011
Location: Romney, West Virginia
Posts: 3,550
Default

No problems here. I don't find it much different than the old version...just got a face lift it seems.
__________________
EVIL Camera Pimp member #1
NIKON Pimp Club member #012
SunSun Pimp Club member #069

20L OEBT/Super Tiger/PFR Tank 20L Yellow Neo tank

Nubster is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 02-26-2013, 04:36 PM   #7
Wy Renegade
Planted Tank Obsessed
 
Wy Renegade's Avatar
 
PTrader: (3/100%)
Join Date: Nov 2011
Location: Wyoming
Posts: 370
Default

I ran into similar problems. Took the tech team about 3 days to figure out the interaction between the computer and the "new site update." Even still I still have issues. Everytime I try and upload pictures into a subforum, the pictures end up on the main page and have to be moved. When you click into organize, it only shows half the pictures in a single row. At this point I'm not sure if the issues are site based or an interaction still between the site and my computer, but it is a pain. I sent an email to them, but no response at this point.

Quote:
Originally Posted by hedge_fund View Post
You might want to go into your settings and change it so the URL links are visible for each pic instead of having to click into them for a link.
Where to you go to change your settings?
Wy Renegade is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:19 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012