Question on newly planted 55 gallon tank?
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > General Planted Tank Forums > Low Tech Forum


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-08-2013, 03:16 PM   #1
R.Adams
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Feb 2013
Location: texas
Posts: 15
Default Question on newly planted 55 gallon tank?

I have a newly planted tank, about 5-6 weeks now. It is low tech, 3 32w 6500k bulbs for lights and only dosing with excel once a day.

My plants have started getting brown tips at ends of leaves and I'm getting alot of brown type buildup on some leaves. I have some vallisneria and microswords and a bunch of diff types of anubias. We have hard water with a ph around 8-8.2. I have some driftwood and probable need more to drop ph some more. Is the high ph the problem with plants? or ami doing something else wrong or need to do? Keeping water temp around 80 since I have angels and german blue rams in tank.

Any helps and suggestions appreciated. Oh, and is there anything that can clean the leaves of the plants? the brown type buildup on some leaves is not very attractive. It seems mostly built up on the vallisneria and microswords.
R.Adams is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:19 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012