Co2 Atomic Diffuser - Page 3
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > Sponsors > Green Leaf Aquariums > Green Leaf Aquariums Archive


 
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-10-2013, 01:49 PM   #31
barbarossa4122
Wannabe Guru
 
barbarossa4122's Avatar
 
PTrader: (19/100%)
Join Date: Jan 2010
Location: Forest Hills, NY
Posts: 1,473
Default

Quote:
Originally Posted by happi View Post
it will also break after some time, i cant say anything else because they will delete my post.
I have mine for almost 2 yrs and they still work great. I am getting 2 new, bigger ones (65mm) today or tomorrow from Orlando.
__________________
"Ich Hatte Einen Kameraden"
barbarossa4122 is offline   Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-17-2013, 12:21 AM   #32
morillonj
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Aug 2010
Location: houston, tx, usa
Posts: 16
Default

Have any of you had trouble with the inline diffuser only going at 1 bubble per every few minutes. Im not sure if im using the product correctly. I adjusted my psi from 30 to 45 and still no results. Ive even checked for leaks everywhere. It mists at first and then stops. I see condensation build up inside the diffuser. Please inform me if i am not using this correctly or have a defective product. Thanks.
morillonj is offline   Quick reply to this message
Old 02-24-2013, 07:29 PM   #33
morillonj
Algae Grower
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Aug 2010
Location: houston, tx, usa
Posts: 16
Default

Tried trouble shooting it several times and even bought a second inline diffuser. I thought perhaps the first inline diffuser i bought was defective. One word for this product....Garbage. Just my two cents.
morillonj is offline   Quick reply to this message
Old 02-28-2013, 03:19 PM   #34
Smitty06
Planted Member
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Mar 2012
Location: Sacramento,CA
Posts: 240
Default

You have one bubble a MINUTE? That is a very low bubble rate and if that is the real bubble rate, then it is user error not the diffuser.
Smitty06 is offline   Quick reply to this message
 

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:14 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012