What kind of crypt deficiency?
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > Specific Aspects of a Planted Tank > Plants


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-06-2013, 01:30 PM   #1
n00dl3
Planted Tank Enthusiast
 
PTrader: (91/100%)
Join Date: Jan 2008
Location: Cleveland, Ohio
Posts: 988
Default What kind of crypt deficiency?

All of the sudden this show up on most of my crypts except for Bullosas. I have not changed my fertilizing dosage for 3 months or so because I have it set to automatic dosing of modified EI.

About two weeks ago, I added 1/2 inch of used aquasoil and osmocote root tabs to each crypts. Other than that, nothing has changed in the tank.

From my research, I read over APC that I have calcium deficiency but I when I did addition researched. I found another article/image that it looks like it is Manganese.

My water is cleveland city water which is hard water.

So what is my deficiency?



Image from APC







n00dl3 is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:29 AM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012