Nosie Aquaclear - Page 2
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > Specific Aspects of a Planted Tank > Equipment


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-03-2012, 02:42 AM   #16
dprais1
Planted Tank Enthusiast
 
PTrader: (14/100%)
Join Date: Sep 2012
Location: mt prospect
Posts: 915
Default

I'm not trying to be a smart a--, but I don't think that your AC was custom made or I can't imagine that your AC is any different than the other hundreds of thousands...so how can it be molded wrong? I would keep playing with it, they can be a little tricky sometimes.
dprais1 is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 12-03-2012, 03:57 AM   #17
zzrguy
Planted Tank Enthusiast
 
zzrguy's Avatar
 
PTrader: (1/100%)
Join Date: Jul 2012
Location: LI NY
Posts: 555
Default

Quote:
Originally Posted by dprais1 View Post
I'm not trying to be a smart a--, but I don't think that your AC was custom made or I can't imagine that your AC is any different than the other hundreds of thousands...so how can it be molded wrong? I would keep playing with it, they can be a little tricky sometimes.
I can't tell you why it the way it is but that the way it is.
__________________
I don't know where I'm going but I'm on my way.

29gal
zzrguy is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-03-2012, 03:49 PM   #18
PlantedRich
Planted Tank Guru
 
PlantedRich's Avatar
 
PTrader: (1/100%)
Join Date: Jul 2010
Location: Pflugerville, Tx
Posts: 4,994
Default

I would look carefully at the way the parts are fit together. There seems to be problem with alignment that is not normal. Burrs or flash left on the plastic would seem normal but enough to make it a problem sounds really unlikely.

But then you CAN see it much better than me!
PlantedRich is online now   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 12-03-2012, 03:53 PM   #19
TexasCichlid
Surrounded by Blyxa
 
TexasCichlid's Avatar
 
PTrader: (27/100%)
Join Date: Jul 2011
Location: Texas
Posts: 1,506
Default

Get some vaseline. Pull the impeller off of the metal rod. Get a q-tip and cut it down a bit, coat it with vaseline and then coat the metal impeller shaft with the stuff. Less is more, don't feel like you need a ton on there. Put the impeller back on. This coupled with a couple dabs of silicone on the cover should eliminate the noise.
TexasCichlid is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Old 01-13-2013, 07:20 PM   #20
zzrguy
Planted Tank Enthusiast
 
zzrguy's Avatar
 
PTrader: (1/100%)
Join Date: Jul 2012
Location: LI NY
Posts: 555
Default

Filed the opening for the flow adjuster and the noise was lessened quite a bit and now it been about two months and the noise is gone.
__________________
I don't know where I'm going but I'm on my way.

29gal
zzrguy is offline   Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:08 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012