Rhizoclonium algae
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > Specific Aspects of a Planted Tank > Algae


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-12-2011, 11:30 PM   #1
inkslinger
Wannabe Guru
 
PTrader: (1/100%)
Join Date: Dec 2003
Location: Taunton ,MA
Posts: 1,694
Default

Rhizoclonium algae


I believe I have this in Brown color , Will having PO4 and Fe High cause this to grow ? PO4 is 5.0 an added 1/4tsp of Fe with my CSMB+ last week before this bloom .
inkslinger is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-14-2011, 12:57 AM   #2
inkslinger
Wannabe Guru
 
PTrader: (1/100%)
Join Date: Dec 2003
Location: Taunton ,MA
Posts: 1,694
Default

Will did a 75% water change an use a tooth brush to clean the Algae. Not planning on adding fe an PO4 right away an see what happens?
inkslinger is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2011, 12:37 AM   #3
inkslinger
Wannabe Guru
 
PTrader: (1/100%)
Join Date: Dec 2003
Location: Taunton ,MA
Posts: 1,694
Default

Retest after water change
kno3 = 0ppm added 1/2tsp
po4 = .5 did not add any
inkslinger is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:57 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012