Why i have algae?????. Help me.
Planted Tank Forums
Your Tanks Image Hosting *Tank Tracker * Plant Profiles Fish Profiles Planted Tank Guide Photo Gallery Articles

Go Back   The Planted Tank Forum > Specific Aspects of a Planted Tank > Algae


 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-08-2011, 03:27 PM   #1
ferdyconde
Newbie
 
PTrader: (0/0%)
Join Date: Oct 2011
Location: Spain
Posts: 4
Default Why i have algae?????. Help me.

Hi,sorry for my english, i`m from Spain and i want to know your opinion.
I have a 85 litres tank 3 months ago and now,i have Hair Algae (i think this is the english name).
I don`t like commercial tests.
Also there is something i don`t like and i think isn`t normal: my plants don`t throw oxygen bubbles and my plants grow slow.
I think maybe it`s need more N but i need your opinion.
This is my algae (not is my tank):


This is my tank:
  • 85 litres.
  • Light: 4x36w pll, 6500ēk, 10 hours/day.(+ blue light 1 hour).
  • Nutricional Sustrate.
  • CO2: 2 bubbles/second.
  • Filter: JBL cristal profi e700.
  • Water changes: Once week 30 osmosis litres.
  • Fertilizers: Seachem Fluorish, K, FE and N (no phosphorus) every water change.
  • Fish:2 ramirezis, 2 apistogrammas, 1 ancistrus, 1 C.Siamensis and 4 pomacea brigdesi.
This photo is 7 days ago, there arent algae.

ferdyconde is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:33 PM.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Planted Tank LLC 2012