The Planted Tank Forum - View Single Post - I need co2 help BIGTIME. Oh god what did I do wrong?
View Single Post
Old 01-22-2013, 09:37 PM   #37
HybridHerp
Planted Tank Guru
 
HybridHerp's Avatar
 
PTrader: (11/100%)
Join Date: May 2012
Location: New York
Posts: 3,366
Default

Quote:
Originally Posted by TwoTacoCombo View Post
Which side of the regulator are you considering the "back"? The side behind the knob, or where it attaches to the tank? If you've got water/oil leaking on the floor, check the bubble counter and hoses for cracks or loose attachments. There's really no conceivable way that your solenoid can have a large enough leak in it to pass oil without being completely obvious when the gas is turned on. Chances are it's just the lowest point in the system and the fluid is just working it's way there by gravity? Also, was this "freshly filled" 20# tank still cold when you hooked it up? Those things are frigid after a fill, and can take quite a while to warm to room temperature. This would raise the pressure significantly from the time it's filled to the point it reaches a balance...
I'm calling the back the opposite of the knob. Also, it is the lowest point, so its probably me failing with check valves.

Also, the tank had been filled and then sat for a few days so that it wasn't super cold anymore when I did all this.
__________________
My 75 gallon High Tech Tank:http://tinyurl.com/n7zp47m
My 10 gallon High Tech Tank:http://tinyurl.com/qyf7s5o
My 5.5 gallon nano College Dorm Tank:http://tinyurl.com/p54uupj
Mom's Spec V:http://tinyurl.com/qjt3rw2
HybridHerp is online now   Reply With Quote