The Planted Tank Forum - View Single Post - So Maybe I Have A (20L) Shrimp Problem…
View Single Post
Old 12-13-2012, 03:33 PM   #231
somewhatshocked
Obsessed? Maybe
 
somewhatshocked's Avatar
 
PTrader: (423/100%)
Join Date: Aug 2011
Location: Louisville, KY
Posts: 11,233
Default

One of the best breeders? HA! I appreciate the kind words but I'm just like everyone else on the forum - a hobbyist. I may breed more than the importers but it's just for fun.

Aquasoil tanks usually take 4-6 weeks to be ready for shrimp. That's about how long I cycle all my other shrimp tanks regardless of substrate (when the tank is new), so it's not too much of a hassle.

Crystals will do fine in pH of 5-6.5, so I wouldn't worry about it. There's no need to treat RO/DI water with prime, though.

Quote:
Originally Posted by phoenixkiller View Post
I cannot believe I just read this entire thread... took me half an hour, and I test in the 95 percentile for fast reading. That's impressive.

LOVE the way the moss grows so fast in the PRL tank!! No ferts, no CO2, just growing? Wow.

How long are you expecting the tank with AS to cycle? I have a 10 gallon just started cycling, that info would help.

Definitely some of the most beautiful shrimp I have ever seen. Definitely lemme know if you are gonna sell in smaller quantities.

Funny question for ya, my cycling 10g (Mentioned above), the pH is like, 6.0. The kit doesn't read any lower. Any reason for that? 2 or so inches of the AS, 6.5 or so pH RO water, treated with Prime and Bee Shrimp Mineral GH+. Got any ideas?

You seem like one of the best CRS breeders out there, lol. If you can check out my newest tank journal for CRS, that would be great! Here's a link:

http://http://www.plantedtank.net/fo...d.php?t=199815

Subscribing to your thread!!
somewhatshocked is online now   Reply With Quote