The Planted Tank Forum - Reply to Topic
Thread: Steaming Aquasoil? Reply to Thread
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:

Register Now

In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
01-24-2013 07:50 AM
zico_aqua it's dust for sure..hissing as it's dead dry and slight water is being absorbed very fast..common thing..nothing to worry about
01-24-2013 03:29 AM
CPDzeke Bump
01-13-2013 01:03 PM
CPDzeke Oh yeah. Was hissing also.
01-13-2013 01:00 PM
CPDzeke Nope. Room temp water.
01-11-2013 10:26 PM
Edub Let's not jump to conclusions guys, it could have also been really hot water.
01-11-2013 09:42 PM
Originally Posted by TexasCichlid View Post
Was not steam, was dust I am betting.
+2 on Dust!
01-11-2013 09:09 PM
TexasCichlid Was not steam, was dust I am betting.
01-11-2013 09:01 PM
Steaming Aquasoil?

I recently poured some water on my Aquasoil to wet it for a dry start. When I added water it started steaming! Any idea why? Thx.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome