Important: Site Transfer - There will be down time! - Page 2 - The Planted Tank Forum
Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 71 (permalink) Old 07-10-2009, 03:15 PM
GTR
Wannabe Guru
 
Join Date: May 2009
Location: SoCal
Posts: 1,086
clear cache maybe?
GTR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 71 (permalink) Old 07-10-2009, 03:26 PM
Algae Grower
 
Join Date: Mar 2009
Location: San Diego
Posts: 16
That worked momentarily, at least it opened the main page. Then I tried to load a thread and it went back to the performing maintenance screen
Plantnewb is offline  
post #18 of 71 (permalink) Old 07-10-2009, 04:31 PM Thread Starter
Planted Tank VIP
 
KyleT's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Austin, Texas
Posts: 13,533
Resizing of images should be working now.

Please Send all Support Requests to forumadmin
Bit Of Nothing - Personal Blog
KyleT is offline  
post #19 of 71 (permalink) Old 07-10-2009, 05:10 PM
Algae Grower
 
Join Date: Apr 2009
Location: Brooklyn, NY
Posts: 21
is the search function not working for anyone else?
emclaughs57 is offline  
post #20 of 71 (permalink) Old 07-10-2009, 05:59 PM
Algae Farmer
 
Join Date: Jan 2009
Location: Medford, MA
Posts: 683
Quote:
Originally Posted by emclaughs57 View Post
is the search function not working for anyone else?
What do you need that for? Seems like no one uses it
Sorry, couldn't resist ...

Eheim Pimp #363 - 2213, 2217

Tank journals: 55g, 10g
Regloh is offline  
post #21 of 71 (permalink) Old 07-10-2009, 06:27 PM Thread Starter
Planted Tank VIP
 
KyleT's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Austin, Texas
Posts: 13,533
Quote:
Originally Posted by emclaughs57 View Post
is the search function not working for anyone else?
It appears not. Will get working on it.

Attachments are now being displayed, but new attachment uploads are not. Will work on that too.

Please Send all Support Requests to forumadmin
Bit Of Nothing - Personal Blog
KyleT is offline  
post #22 of 71 (permalink) Old 07-10-2009, 07:27 PM
No more Bow ties
 
mistergreen's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Cincinnati
Posts: 15,787
moving server is a pain. I'm surprised it went so smoothly and quickly.

mistergreen is offline  
post #23 of 71 (permalink) Old 07-10-2009, 07:52 PM
Planted Tank Obsessed
 
Veloth's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Pelion, SC
Posts: 338
I didn't know we had a search function . Nice job on the switch over guys.
Veloth is offline  
post #24 of 71 (permalink) Old 07-10-2009, 11:06 PM
No more Bow ties
 
mistergreen's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Cincinnati
Posts: 15,787
old attachments aren't showing up for me.

mistergreen is offline  
post #25 of 71 (permalink) Old 07-11-2009, 01:13 AM
Algae Grower
 
Join Date: Feb 2008
Location: Portland, Or
Posts: 71
search function

It seems that the search function is not working. If you are like me and live and die by the search function. You can use google. It will not as good as the server search, but it will work

Just go to google. Type in your ->
search item site:http://www.plantedtank.net/forums/

For example.

180 gallon setup site:http://www.plantedtank.net/forums/

Google will search it for you.

Hope this helps.
tdf
thedarkfinder is offline  
post #26 of 71 (permalink) Old 07-11-2009, 03:10 AM
I ♥ BBA!
 
sewingalot's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: WV
Posts: 12,768
I keep getting this message randomly:

"No suitable nodes are available to serve your request."

Without Algae, death of mankind would be inevitable.
sewingalot is offline  
post #27 of 71 (permalink) Old 07-11-2009, 10:37 PM
Algae Grower
 
Smitty83's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: San Diego, CA
Posts: 131
Send a message via AIM to Smitty83
Are attachments still not working?? everytime i post sometime i see it in the preview but it posts something like this:

Name: TPF6-2.jpg Views: 0 Size:23.8 KB

is this a problem on my end?

Smitty83 is offline  
post #28 of 71 (permalink) Old 07-12-2009, 09:57 PM Thread Starter
Planted Tank VIP
 
KyleT's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Austin, Texas
Posts: 13,533
Search should be working now. Working on getting attachments working now...

Please Send all Support Requests to forumadmin
Bit Of Nothing - Personal Blog
KyleT is offline  
post #29 of 71 (permalink) Old 07-13-2009, 01:08 AM
Got wood???
 
Badcopnofishtank's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Northern Arizona
Posts: 1,093
Quote:
Originally Posted by KyleT View Post
Just moved the site to a new server. Please let me know if you have any problems.

Attachments aren't working right now, we are working on fixing that!
Cool, thanks!

Badcopnofishtank is offline  
post #30 of 71 (permalink) Old 07-13-2009, 11:09 PM Thread Starter
Planted Tank VIP
 
KyleT's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Austin, Texas
Posts: 13,533
Attachments should be working now too!

Please Send all Support Requests to forumadmin
Bit Of Nothing - Personal Blog
KyleT is offline  
Closed Thread

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome