New filter! - The Planted Tank Forum

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 03-06-2003, 10:55 AM Thread Starter
Planted Member
 
ginnie5's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: SC
Posts: 276
Send a message via MSN to ginnie5
Well my order from bigal's came in yesterday. Filters for the new 75 and a new filter for the 38. I'd been thinking that my AQ just wasn't working the way it used to. I finally just got the tank looking decent though and was thinking maybe its not the filter. So I put the new AQ on and man you would not believe the difference! The water flow on the new one is easily three times the old one. Same media in both. So what made the old one go out? It still works but nothing like it used to. Could running co2 into it do it? Or is it simply the fact that it sat in my storage building for three years with freezing temps in the winter and 100+ in the summer? I hope it's not the co2 cause I'm planning on using one of the 500's on the 75 in the same way. I had ordered a canister for the 75 but changed my mind and went with the AQ's instead. My head is spinning with getting the pressurized co2 up and running right. Right now anything different in a filter is too much. :roll:
ginnie5 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 03-06-2003, 12:43 PM
Planted Member
 
STAT 007's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: College Station, TX
Posts: 241
Send a message via AIM to STAT 007
What is AQ?

Sincerely,
STAT 007
Fightin' Texas Aggie Class of 2004

37 gallon AGA Black Seal, Emperor 400, Ebo Jager 200 W, 100% Flourite Substrate, 2x55 Watt AH Supply PC Lighting (5300K & 6400K) @ ~3.4 WPG, High-Pressure CO2.
STAT 007 is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 03-06-2003, 01:44 PM
Planted Member
 
Join Date: Feb 2003
Location: Madison,WI
Posts: 158
Aquaclear line of filters
kor4ever is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 03-06-2003, 07:19 PM
Planted Member
 
STAT 007's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: College Station, TX
Posts: 241
Send a message via AIM to STAT 007
How is AQ AquaClear? Just curious...seems like a less than common sense acronym to me.

Sincerely,
STAT 007
Fightin' Texas Aggie Class of 2004

37 gallon AGA Black Seal, Emperor 400, Ebo Jager 200 W, 100% Flourite Substrate, 2x55 Watt AH Supply PC Lighting (5300K & 6400K) @ ~3.4 WPG, High-Pressure CO2.
STAT 007 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Undergravel filter : Am I crazy? Ianice Berg General Planted Tank Discussion 5 09-10-2004 09:12 PM
Mod. a H.O.T. Magnum/diatom filter....? fedge Equipment 28 08-30-2004 12:00 PM
Woodshrimps and Diatom filter macbrush Equipment 6 07-21-2004 01:08 PM
How to Prime a Filter anonapersona Equipment 2 02-01-2004 07:47 PM
Undergravel filter and large rock question. oe254 Equipment 18 01-02-2004 03:07 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome