CF300 flow - The Planted Tank Forum
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 03-02-2013, 03:42 AM Thread Starter
Planted Tank Enthusiast
starfire12's Avatar
Join Date: Aug 2009
Location: Burlington, Washington
Posts: 665
CF300 flow

I have a cf300 canister filter that I have had for about two years i have really liked the preformance of this filter until now, for some reason the output flow has decreased down to a trickle. I contacted the site where I purchased it from and they said it could be the impller . Any body have any other thoughts about what could be causing the flow problem. It has gotten regular cleanings and the tubes were clean when I checked them. I have my daughters Ehiem 2234 on the tank right now.
starfire12 is offline  

Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the The Planted Tank Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome