The Planted Tank Forum - View Single Post - | ShrimpTech | v4 | 60p | R.I.P.|

View Single Post
post #26 of (permalink) Old 01-25-2013, 02:43 AM Thread Starter
shrimpnmoss
Shrimpsanity
 
shrimpnmoss's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: 47° 31' 49" N / 122° 1' 53" W
Posts: 3,052
Send a message via Yahoo to shrimpnmoss
Quote:
Originally Posted by h4n View Post
What's in the pod now?
And why does your anubais white look half gone?
I split the Anubias white with someone. I have an Echinodorus Aflame aka "Purple Knight" in the orb. Same plant as the middle, but a baby. The Anubias white is finally growing some new leaves tho....

Click image for larger version

Name:	DSC00146.jpg
Views:	198
Size:	29.9 KB
ID:	72874

Click image for larger version

Name:	DSC00147.jpg
Views:	241
Size:	80.2 KB
ID:	72882

Quote:
Originally Posted by binbin9 View Post
This is an intense setup. I count atleast 4 different filters not including the purigen in the breeder box. The water must be crystal clear.

on a side note I've regenerated my purigen and did a dechlor and added some acid before to it but I noticed it still raises my PH a bit. Have you had the same issues?
Naw, I don't check my Ph...I trust Aquasoil....even if it raises it AS will push it right back down....

Quote:
Originally Posted by speedie408 View Post
Lookin good bruh. Looks like your PBL colony is doing great too.
Thanks bro...check my Nano Journal v2...I posted some close up shots pretending to be Macros....

Quote:
Originally Posted by BenderBendingRodriguez View Post
I think he said that he's doing it for a grow out period in the beginning.
I ran out of CO2 a couple of days ago...so I sold off the Erios...going no CO2 as usual now...one more month until shrimp time!....

Click image for larger version

Name:	DSC00143.jpg
Views:	158
Size:	74.1 KB
ID:	72866

|ShrimpTech|v1|v2|v3|v4|
shrimpnmoss is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome